•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Orient Express kreće na još jednu vožnju!

Kultni klasik Agathe Christie, Ubistvo u Orient Expressu, koje je 1974. dobilo za Oscar nominovanu filmsku adaptaciju, sada će dobiti i svoj remake jer je Fox otkupio prava. Ridley Scott, Simon Kinberg i Mark Gordon odabrani su da produciraju film a to je potvrdio The Hollywood Reporter.

Studio se sada baca u potragu za scenaristima koji bi mogli napraviti adaptaciju Christienog romana iz 1934., koji uključuje njenog najpopularnijeg detektiva, Herculea Poirota, koji istražuje ubistvo putnika u vozu Orient Express na putu iz Istanbula.

Roman je postao klasik i vrlo je uspešno prenesen na velike ekrane 1974. gde se u ulozi Poirota našao Albert Finney. Film je bio nominovan za čak šest Oscara, uključujući i nominacije za glavnog glumca i najbolji adaptirani scenario. Jedini Oscar koji su osvojili otišao je Ingrid Bergman, koja ga je zaslužila za svoju sporednu ulogu.

Sam voz Orient Express više ne saobraća tako da nemamo informaciju na koji će način Fox pristupiti adaptaciji odnosno hoće li je smestiti u vremenski period u kojem je i pisan ili će se raditi savremena adaptacija. Više detalja očekujemo nakon što bude odabran scenarista.



Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila