•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Keira Knightley ima 50 miliona dolara, a sebi isplaćuje 'milostinju'

Glumica Keira Knightley najbogatija je filmska zvezda u SAD-u mlađa od 30 godina.

Iako na svom računu ima više od 50 miliona dolara, Keira je šokirala javnost kad je otkrila da sebi godišnje isplaćuje tek 50.000 dolara platu.

- Mislim da živeti skupim životnim stilom znači da se ne možeš družiti s ljudima koji ne žive na isti način. To te udalji od dragih ljudi, a neki od mojih najboljih događaja bili su upravo na nekim nimalo luksuznim mestima - objašnjava glumica.

Jedan od dokaza da zaista živi skromno u odnosu na svoje mogućnosti i bankovni račun dokazuje i skromna svadba s Jamesom Ringtonom u Francuskoj gde je kao venčanicu nosila haljinu koju je 2008. godine već nosila na BAFTA-inoj zabavi.

- To je bilo nešto staro. I svidelo mi se da od toga ne pravim veliku stvar. Htela sam da se svi dobro provedu, kao što i jesu. Sad je cela haljina uništena crvenim vinom - ispričala je kroz smeh Keira.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...