•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sarahine ruke otkrivaju njene godine

Zvezda serije 'Seks i grad' održava zavidnu liniju i moglo bi se reći da s godinama izgleda sve bolje. Ipak činjenica je da Sarah Jessica Parker (49) godine sustižu. Iako šminkom dobro prekriva simptome starenja na licu, ruke ne može sakriti.

Glumica je u utorak bila na dobrotvornoj gala večeri u New Yorku na koju je obukla mladalačku belu haljinu sa šarenim tačkama, ali svu pažnju su privlačile njene izborane ruke s izraženim venama.

Iako je glumica nosila čak tri prstena na jednoj ruci i nekoliko narukvica, Sarahine ruke s kratkim, neukrašenim noktima, izgledaju kao da pripadaju starici.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu