•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hilary Duff i Mike Comrie uživaju u porodičnim trenucima

Glumica i pevačica Hilary Duff i Mike Comrie ili su jako prijateljski nastrojeni bivši supružnici ili su svome braku dali drugu šansu. Nadamo se da je ipak ovo drugo.

Naime, slavni par snimljen je kako uživa u porodičnim trenucima sa njihovim sinčićem Lucom u Kaliforniji, a pritom su izgledali kao jedna mala srećna porodica.

U jednom trenutku Mike je podigao u naručje i mamu i sinčića, a zabavljeni trio pritom nije skidao osmehe s lica. Nakon što je igra završila, Mike i Hilary odšetali su zagrljeni te tako podstaknuli šuškanja da ipak nisu samo prijatelji.

Par je u januaru objavio da se razilaze nakon četiri godine braka, ali u poslednje se vreme ponašaju zaista blisko. U nedavnom intervjuu za E! News, Hilary je otkrila - Konstantno nas viđaju zajedno pa se ljudi pitaju - Šta to oni rade? Jesu li ili nisu ponovno zajedno? Ali, mi smo zapravo jako dobri prijatelji koji se poštuju te je očito kako je Luca naš prvi i jedini prioritet.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...