•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zahari Levi stao na ludi pesak!

33-godišnji Zahari(je) je najzad priveo svoju godinu dana mlađu koleginicu Misi Peregrim, i tokom vikenda su se tajno venčali u Mauiju.
Oni su svoju vezu dugo krili od očiju javnosti, i malo je fotografija na kojima se mogu videti zajedno.

Ovu vest je na svom tviteru najpre objavila mlada, a potom i mladoženja putem fejsbuka, uz zajedničku fotografiju na kojoj nose dukseve "MR" i "MRS" (gospodin i gospođa).

Iako su duže vreme u vezi, Misi se našalila na račun svadbe i putem tvitera pozvala Zaharija "na kafu" 9. jula, jer je navodno primetila da je zgodan momak pa veruje da bi imao šta da joj kaže o željama i snovima za budućnost uz šoljicu. Zahari je odgovorio da će joj dati šansu, ali će za svaki slučaj poneti i svoju šolju.

Objava o venčanju je glasila: "Ona kafa je bila PRAVA!" Par dana pre toga Zahari je viđen na Havajima kako šeta po plaži noseći samo šešir, bradu, i duuugački šorc koji obožavateljke sada mogu samo da da pozdrave.

Na venčanju je bio i Džoel Dejvid Mur (Avatar) koji im je uputio čestitke, kao rođenom bratu i sestri.

Izvor: https://twitter.com/mperegrym/status/478700043755470848/photo/1 http://www.justjared.com/2014/06/13/zachary-levi-goes-shirtless-for-hawaii-beach-vacation/ http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/zachary-levi-secretly-marries-girlfriend-missy-peregrym-in-maui-pic-2014166
Twitter / mperegrym: That coffee date was UNREAL ...
twitter.com

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila