•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Njihov brak je i pre bio u krizi, a ovo je prešlo sve granice

Barbra Streisand optužila je svog supruga Jamesa Brolina da ju je osramotio pred brojnim slavnim ljudima, uključujući i američkog predsednika Baracka Obamu.

Neki upućeni izvori tvrde da je Barbra Streisand bila toliko uzrujana zbog odvratnog ponašanja svog supruga Jamesa Brolina na događanju 'USC Shoah Foundation Ambassador for humanity' da ga je izbacila iz njihove kuće.

Gala događanje koje je upriličeno 7. maja održano je u čast Baracka Obame, a domaćin je bio Conan O’Brien. od slavnih je na događanju bio glumac Liam Neeson, a za muzički deo večeri bio je zadužen Bruce Springsteen.

'Barbra suprugu zamera što se ponašao kao da uopšte ne želi biti tamo. To ju je toliko uzrujalo da mu je rekla da napusti njihovu kuću. Ovo bi mogla biti kap koja je prelila čašu kad je njihov brak u pitanju. To je bila jedna od najvažnijih večeri u Barbarinom životu. Nadala se da će predsednik naći vremena za razgovor s njom. A James je izgledao kao da se dosađuje i kao da jedva čeka da ode. Ne samo da ju je svojim ponašanjem osramotio ispred predsednika već i ispred svih slavnih i važnih osoba koje su bile tamo', otkrio je izvor.

'Nakon događanja je dobio od nje supu, vikala je na njega: 'Kako si mi ovo mogao učiniti?! Znao si koliko mi ovo znači. Ponašaš se kao da uopšte ne želiš biti ovde', a on joj je uzvratio: 'Uvek se sve mora vrteti oko tebe, a šta je sa mnom?''

Tad je Barbara pokazala rukom prema vratima kuće i rekla: 'Izlazi napolje', ispričao je izvor.

'Njihov brak je i pre bio u krizi, a ovo je prešlo sve granice. Teško da će se Barbara i James oporaviti nakon svega. Čini se da su došli do kraja', zaključio je izvor.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...