•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Banderas i Griffith se bore za starateljstvom nad psima

Slavni glumački par Antonio Banderas i Melanie Griffith zajedno su proveli 18 godina u braku, ali izgleda da je došao kraj bračnoj idili. Američki portal TMZ piše kako je Melanie predala papire za razvod braka navevši kako je reč 'o nepremostivim razlikama'.

Nakon objave o razvodu, krenuli su novi problemi. Par se bori za starateljstvom nad psima.

Melanie Griffith smatra kako je ona bolji roditelj nego Antonio Banderas. Ali, ne kada je reč o njihovoj 17-godišnjoj ćerki Stelli, već njihovim psima.

Glumica smatra kako se bolje brine za njih te joj psi više znače nego njenom uskoro bivšem suprugu. Reč je o mešancima labradora i nemačkog ovčara.

Par je pse usvojio nakon što su im uginula dva njihova psa te su se odmah zaljubili u njih.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu