•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I poznata američka rediteljica snima film o poslednjem američkom zarobljeniku

Poznata američka rediteljica, oskarovka Kathryn Bigelow navodno snima film o američkom ratnom zarobljeniku Boweu Bergdahlu.

Bergdahl je američki vojnik za koga se čulo kada je oslobođen, nakon pet godina, iz zarobljeništva. Zarobili su ga talibani, a zamenjen je za petoricu zatvorenika iz Guantanamo Baya. Rediteljica Oscarom nagrađenog 'Narednika Jamesa' i filma 'Zero Dark Thirty' ujedinila se opet sa svojim stalnim saradnikom i scenaristom Markom Boalom kako bi ispričali Bergdahlovu životnu priču.

Navodno novi film tandema Bigelow – Boal nije jedini projekat o Bergdahlu u produkciji - film sa sličnom temom radi i reditelj Todd Field i to prema članku 'Poslednji američki ratni zarobljenik' koji je novinar Michael Hastings objavio u Rolling Stoneu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu