•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Courteney Cox se verila za 12 godina mlađeg muzičara

Pedesetogodišnja glumica Courteney Cox obradovala je svoje fanove objavivši vest da se verila. Objavila je to glumica na Twitteru, a sretnik je pisac, producent i muzičar Johnny McDaid.

"Verio me je", tvitala je Cox i postavila njihov selfie. Tvitao je i njen partner napisavši: "Verio sam je".

Par se počeo zabavljati prošle godine kada su ih upoznali zajednički prijatelji. Zajedno su blizu osam meseci. Pedeseti rođendan Cox je proslavila sa svojim budućim suprugom u Turskoj gde je imala rođendansku zabavu na plaži.

Tridesetsedmogodišnji Johnny je vrlo pažljiv prema Cox i njeni prijatelji kažu kako je srećna i opuštena, i da uživa u životu.

Cox ima 10-godišnju ćerku iz prvog braka sa Davidom Arquetteom za kojeg se udala 1999. godine, a razvela 2013. zvanično.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila