•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Severna Koreja osudila holivudsku komediju o Kim Jong-Unu

Nova holivudska komedija o severnokorejskom vođi Kim Jong-Unu nije nimalo nasmejala komunistički režim koji u njemu vidi "teroristički čin" i zato obećava "neumoljivu osvetu".

U filmu "Interview", Seth Rogen i James Franco glume tv-novinare koje je CIA zadužila da ubiju Kima, kojeg glumi američko-korejski glumac Randal Park, nakon što naprave intervju s njim u Pjongjangu.

Film sniman u Vankuveru treba da bude prikazan u oktobru u SAD-u.

U saopštenju koje je objavila državna novinska agencija KCNA, jedan portparol severnokorejske diplomatije nazvao je realizatore "gangsterima" i zatražio cenzuru.

- Realizacija i distribucija filma o atentatu na našeg vođu predstavlja apsolutno nedopustiv "teroristički čin", navodi se u saopštenju.

Američka administracija treba da ga zabrani, a ako to ne učini Severna Koreja će biti prisiljena na "neumoljivu osvetu", dodao je portparol.

Hollywood se već 2004. godine narugao severnokorejskom režimu u satiričnoj komediji "Team America", u kojoj je Kimov otac Kim Jong-Il prikazan kao usamljeni despot.

U filmu "The Interview", agent CIA-e svrstava Severnu Koreju u red "najopasnijih zemalja na svetu" a Rogenu i Francu priča o kultu ličnosti koji održava dinastija Kim.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu