•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Alba: Deca ne znaju da sam slavna

Jessica Alba otkrila je da njena deca ne znaju da je ona slavna. Lepa glumica, koja sa suprugom Cashom Warrenom ima šestogodišnju Honor i trogodišnju Haven, priznala je da one ne znaju da im je mama glumica, već su upoznate samo sa njenim poslom u okviru njene ekološke kompanije “The Honest Company”.

"Starija Honor i dalje pokušava da razume moj posao, jer joj ja ne govorim o tome" - rekla je ona. Jessica je istakla da je srećna što njena deca još uvek ne pokazuju želju da takoÄ‘e izgrade karijere u Hollywoodu.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo