•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spielberg dodaje gas!

Sve oči uprte su u Stevena Spielberga, koji je nakon duge rediteljske pauze zatrpan scenarijima – izgleda da su dve godine od snimanja Oscarom nagrađenog Lincolna, bile samo zatišje pred buru.

Prvi koji će doći na red najizglednije je sf triler Robocalypse, čije je snimanje bilo odloženo jer Spielberg nije bio zadovoljan scenarijem Drewa Goddarda kao ni procenom troškova. Priča utemeljena na romanu Daniela H.Wilsona prati jačanje nadmoći veštačke inteligencije koju predvodi samosvesni računar Archos koji veruje da je jedini način za spas života na Zemlji uništenje čovečanstva. Glumačku postavu predvode Chris Hemsworth i Anne Hathaway.

Nakon Robocalypse, Spielberg bi se mogao baciti na istorijsku dramu Montezuma. U središtu radnje, osim astečkog vladara Montezuma, nalazi se španski istraživač Herman Cortesa, čije su ekspedicije na meksičku teritoriju označile početak kraja Astečkog carstva. U ulozi Cortesa mogao bi se pojaviti Javier Bardem.

Zatim bi se na tapeti mogla naći i religiozna drama The Kidnapping of Edgardo Mortara. Scenario Tonyja Kushnera priča priču o italijanskom jevreju koga 1858, sa 7 godina, od roditelja odvoje vlasti Papinske Države i odgoje ga kao katolika.

Redateljski div se probudio!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...