•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lupita Niongo na naslovnoj 'Voga'

Zvezda filma '12 Years A Slave', oskarovka Lupita Niongo, pozirala je za svoju prvu naslovnicu, a u pitanju je prestižni modni magazin 'Vogue'.

Za potrebe slikanja glumica je obukla jednodelni crveni kupaći, a u intervjuu je podsetila na svoje ranije izjave da je većim delom svog detinjstva i tinejdžerskih dana mislila da je ružna, te da nije voljela svoju tamnu boju kože, a govorila je i o promenama koje je donela slava.

“Osećam se kao da je industrija zabave ušla u moj život kao eksplozija. Ljudi koji su bili na distanci, odjednom mi prilaze i prepoznaju me, pre nego što ja shvatim ko su oni”, priča glumica koja krasni naslovnu stranicu julskog izdanja časopisa.

Ona se prisetila i momenta kada su je nakon dodele SAG nagrada, na aerodromu presreli paparaci, izdvajajući to kao trenutak kada je shvatila da njen život gubi intimu.

“U sekundi sam se okrenula da vidim koju poznatu ličnost iza mene fotografišu, a onda sa shvatila da sam to ja. Mislim da je to bio početak kraja moje anonimnosti”, ispričala je ona, a zatim otkrila da se uvek interesovala za modu, ali da je tokom života u Keniji često sama šila svoju garderobu.

“To je bilo puno jeftinije nego da kupujem stvari”, objasnila je ona, a zatim otkrila da je sama kreirala i šila svoju matursku haljinu, koja bi sada mnogima izgledala smešno, ali je tada po njenom mišljenju bila veoma lepa.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila