•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Baby's Day Out (1994)

'Bebin slobodan dan', producenta i scenarista Johna Hughesa, često je upoređivan sa proslavljenim filmom za decu 'Sam u kući', ponajviše zbog otmičara koji neodoljivo podsećaju na lopovski dvojac koji proganja Macaulaya Culkina. Ljubitelji filmova poput 'Sam u kući' neizmerno će uživati u scenama u kojima beba beži pred svojim otmičarima i puže po užurbanom gradu nesvesna opasnosti koje je okružuju.

Devetomesečna beba Bink mamin i tatin je mali anđeo kojemu ništa u životu ne nedostaje - ima roditelje koji ga obožavaju, živi u velikoj kući i pozira za časopise.

Nažalost, nisu svi dražesni kao Binkovi roditelji, pogotovo trojica prekaljenih otmičara koji se predstavljaju kao fotografi novina. Oni uspešno otimaju Binka i dok ga majka (Lara Flynn Boyle) besomučno traži po celom gradu, mali Bink otmičarima (pod vodstvom odličnog Joea Mantegea) stvara više problema nego što oni mogu podneti.

Uz to, nalazi zajednički jezik s gorilom koja mu postaje prijatelj. Otmica se za pametnu bebu pretvara u čistu zabavu, a za otmičare, koji mu intelektualno nisu dorasli, u nepodnošljiv pakao.

Žanr:avantura, komedija, krimi
Godina:1994
Reziser:Patrick Read Johnson
Scenario:John Hughes
Uloge:Lara Flynn Boyle, Joe Mantegna, Joe Pantoliano
Uzrast:PG
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation, Hughes Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...