•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Zatvoreni slučajevi' u bioskopima od 3. jula

Kriminalistički film “Zatvoreni slučajevi” (The Keeper of Lost Causes), koji je premijerno videla publika na FEST-u 2014, od 3. jula prikazivaće se u Dvorani kulturnog centra Beograda.

Snimljen prema istoimenoj knjizi vrhunskog pisca trilera Jusija Adlera Olsena, film prati policijskog inspektora Karla Morka koji je posle pucnjave u kojoj su nastradala dvojica njegovih kolega prebačen u prašnjavo podrumsko odeljenje u kome se istražuju stari, odbačeni i zaboravljeni slučajevi. S njim je i kolega Asad. Iako im je naređeno da sortiraju i arhiviraju slučajeve, zahvaljujući Karlovoj tvrdoglavosti, njih dvojica počinju da istražuju slučaj Merete Lingard, političarke koja je pet godina ranije nestala s trajekta. Jedini svedok događaja bio je njen brat, momak oštećene psihe, koji je jedva preživeo to putovanje. Slučaj je zatvoren kao samoubistvo. Ne verujući u ovakvo objašnjenje, Karl i Asad kreću na put u kome će otkriti izopačenosti koje se kriju ispod površine skandinavske svakodnevice.

Film je režirao Mikel Norgard (Mikkel Nørgaard), široj publici poznat po radu na televizijskim serijama, između ostalih, na nagrađivanoj političkoj drami „Borgen“ (2010-2011) i popularnom sitkomu „Clown“ (2005-2009). Prvi igrani film “Clown” (2010), zasnovan na pomenutom sitkomu je postigao veliki uspeh na bioskopskim blagajnama u Danskoj postavši najgledaniji danski film svih vremena. "Zatvoreni slučajevi” je njegov drugi igrani film.

Film će se u Dvorani kulturnog centra Beograda prikazivati do 16. jula u terminu od 19.00.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...