•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trudna Mila Kunis u ležernom izdanju

Iako je holivudska diva, Mila Kunis ne zamara se izgledom, nego uživa u trudnoći i ispunjava sebi sve želje.

Paparazzi su u šetnji presreli Milu Kunis i Ashtona Kutchera na izlasku iz restorana i na utakmici.

Mila je zaljubljeno gledala svog odabranika, a oboje su bili u ležernom izdanju.

U ovih mesec dana poznatoj glumici trbuh je pozamašno narastao.

'Jedem kiselo zelje po ceo dan', rekla je u šouu Ellen DeGeneres Mila Kunis, verena za glumca Ashtona Kutchera koji joj ispunjava svaki zahtev i čak je napunio hladnjak kiselim krastavcima, inćunima i sladoledom u slučaju da joj treba ispuniti posebne želje.

Kunis je izjavila da su izabrali ime za bebu, ali ga drže u tajnosti do rođenja. Nije želela da otkrije ni datum kad bi trebala beba da se rodi a ni pol deteta.

Izvori bliski glumačkom paru otkrili su magazinu US Weekly kako su oboje presrećni zbog Miline trudnoće, a otkrili su i pol deteta. 'Ashton i Mila su presrećni što će dobiti devojčicu. A i on ima iskustva s Deminim curicama', rekao je prijatelj para.

Glumica je naime u intervjuu za časopis Marie Claire priznala da voli biti trudna, a za svoje grudi kazala je da su neverovatne. 'Utrostručile su se. Jako sam uzbuđena. Svima koje poznajem govorim 'ajde, dodirni ih'', dodala je Kunis.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu