•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gillian Anderson: Radila sam i pretvarala se da sam neko drugi

Poznata glumica Gillian Anderson pričala je o snimanju serije 'Dosjei X' i tako spomenule nek detalje za koje nismo znali.

Bila je toliko iscrpljena da se nije zamarala frizurom i odećom čak ni izvan ekrana.

Pričala je kako joj je čudno što se tada nije žalila na svoju garderobu. 45-godišnja glumica igrala je ulogu agentice Dane Scully devet godina i ne može verovati da je pristala da nosi neudobna odela iz 90-ih.

"Morala sam da imam crvenu kosu, uređenu na poseban način, ali nije mi padalo na pamet da učinim nešto s njom izvan ekrana. Jednostavno se nisam time opterećivala jer sam bila jako iscrpljena od snimanja.

Dakle, devet godina sam išla na posao i pretvarala se da sam neko drugi, bez da sam posvetila vreme ili pažnju načinu na koji izgledam. Sad kad se osvrnem na to doba iza sebe i vidim sve te grozne modne odluke, ne mogu verovati da sam to dopustila", priznala je glumica.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu