•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od sutra 'Spasi nas od zla'!

Od sutra, na redovnom repertoaru naših bioskopa biće horor “Spasi nas od zla” (Deliver Us From Evil).

Film je urađen po istinitom događaju, po zvaničnim izveštajima narednika njujorške policije, Ralfa Sarčija, koga u filmu tumači glumac Erik Bana.

„Za vreme pre-produkcije, dok smo se pripremali za film“, navodi glavni glumac, „imao sam uvid u neke materijale i snimke vezane za egzorcizam, što je s jedne strane bilo fantastično, veoma interesantno i užasno strašno. To nisu materijali za javnost i dok sam to gledao, osećanja su mi bila pomešana. Jedan snimak je imao poseban uticaj na mene. Posle toga mi je bilo teško da zaspim i jedno nedelju dana bio sam sam i nisam izlazio iz sobe“.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...