•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Udružili se Zach Galifianakis i Louis C.K.

Louis C.K. radi na nekoliko projekta istovremeno na FX mreži, a objavljeno je i kako je jedan od njih humoristična serija sa Zachom Galifianakisom!

Louis C.K. će se tako udružiti sa drugim odličnim komičarom, najpoznatijem po trilogiji Mamurluk i saradnji sa Robertom Downeyem Jr.-om na komediji Termin u kojima je ostvario pomalo slične uloge koje nastavlja da glumi i u svakodnevnom životu, zabavljajući sve oko sebe.

Dvojac trenutno radi na pilotu spomenute humoristične serije, a svi ostali detalji trenutno se drže u tajnosti. Poznato je samo kako je idejni začetnik serije Galifianakis koji će biti potpisan i kao izvršni producent.

Ova trenutno neimenovana humoristična serija samo je jedna u nizu za koje je FX odobrio pilot. Među ostalim, na jesen nam stižu The Comedian Billyja Crystala, You're the Worst Stephena Falka, Death Pact Tracyja Morgana, Sex&Drugs&Rock&Roll Denisa Learyja i How & Why Charlieja Kaufmana.

Galifianakis je već nekoliko puta gostovao u televizijskim serijama, ali ovo će mu biti prvi veći projekat.



Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...