•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela Anderson i Rick Salomon se ponovo razvode

Poznata plavuša Pamela Anderson razvodi se od svog supruga Ricka Salomona. Ovo je već drugi put kako se Pamela rastaje od Rika. Prvi put, razveli su se 2007. godine nakon samo dva meseca braka.

Međutim, pet godina nakon prvog razvoda, krajem 2013. godine par je viđen zajedno kada je Pamela izjavila kako su obnovili svoje bračne zavete u tajnosti. Ipak, nakon šest meseci par se opet razvodi.

Ovo je za poznatu plavušu treći razvod, budući da je bila udata za Tommy Leeja i Kida Rocka.

Inače, Salomon je poznat po kućnom snimku sa bogatom naslednicom i starletom Paris Hilton, a zbog čega je po drugi put došlo do razvoda između njega i Pamele nije navedeno u stranoj štampi.

Neki izvori navode da Pamela voli opasne momke, a Rick je previše dosadan za nju.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu