•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ian McKellen će glumiti Sherlocka Holmesa

U novom filmu o Sherlocku Holmesu slavnog će detektiva glumiti Ian McKellen!

Novi film će se zvati 'Mr Holmes', režiraće ga Bill Condon, a snimaće se u Londonu.

Sam McKellen objavio je na Twitteru prvu fotografiju iz filma na kojoj je pod debelim šminkom i maskom jer glumi slavnog detektiva, junaka romana Arthura Conana Doylea starog čak 93 godine!

Radnja filma 'Mr Holmes' odvija se 1947, kada se ostareli Holmes vraća s putovanja u Japan, u kojem je, tražeći moćnu lekovitu biljku, svedočio devastaciji zemlje pod uticajem nuklearnog oružja. Sada, u svojoj kući na osami uz more, Holmes čeka smrt u društvu svoje domaćice i njenog mladog sina Rogera. Moćni detektiv postaje zavistan od dečaka koji mu pomaže rasplesti nerešen slučaj zbog kojega se odlučio otići u penziju i dobiti odgovore na večna pitanja o ljubavi i životu… pre nego što bude prekasno.

'Sherlock Holmes je s 93 godine u penziji, ali još uvek rešava tajanstvene zaplete: ali sada ima i hobi - uzgaja pčele. Mnogi su sjajni glumci već igrali ovu ulogu, ali nijedan s rediteljem Billom Condonom. Ja sam srećnik: i uzbuđen sam', kazao je McKellen.

Bill Condon i McKellen već su sarađivali na filmu 'Bogovi i čudovišta' 1998, a ekipi se pridružila i Laura Linney kao i Hattie Morahan (The Golden Compass), Patrick Kennedy (War Horse), Hiroyuki Sanada (The Wolverine), Roger Allam (Tamara Drewe), Phil Davis (Vera Drake), Frances de la Tour (The History Boys) i Milo Parker (Ghosthunters: On Icy Trails).

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu