•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li je ovo novi Spielbergov projekat?

Novi projekat na kome sarađuju DreamWorks i Weinstein Co. ujediniće po treći put Oskarovca Stevena Spielberga i scenaristu Tonyja Kushnera.

Steven Spielberg trenutno kao reditelj konkretno nije vezan ni za jedan projekat, ali stigla je vest kako će se verovatno prihvatiti režije i produciranja religijske istorijske drame The Kidnapping of Edgardo Mortara.

Scenario se temelji na knjizi Davida Kertzera o istinitoj životnoj priči italijanskog Jevreja koji je bio u središtu međunarodnog skandala 1858. godine kada su ga sa samo 6 godina inkvizitori oduzeli roditeljima kako gi ga odgajali po katoličkoj veri jer ga je jedan od sluga tajno krstio.

Dečakova otmica bila je prekretnica u istoriji jer je dovela do pada Vatikana kao jedne od svetovnih snaga u društvu. Spielberg i Kushner ostvarili su već dve odlične saradnje na filmovima Munchen 2005. i Lincoln 2012. godine koja su oba bila nominovana za Oscara u mnogim kategorijama od kojih se ističe ona za najbolji film, a Daniel Day-Lewis za je osvojio Oscara za najboljeg glumca.

Glavnu ulogu u filmu o Edgardu Mortari trebao bi da ima Chris Hemsworth koji je trenutno vrlo zauzet snimanjem nekoliko naslova, ali njegovi bliski izvori navode kako će naći vremena za ovu ulogu jer je jako zainteresovan.

Trenutno nije poznato da li bi i kada istorijska religijska drama mogla da se pojavi u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...