•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Thor postaje žena!

Marvel Comics nedavno je obznanio važnu transformaciju kroz koju će proći jedan od njihovih najvećih super junaka. Reč je o Thoru koji će uskoro postati - žena.

Whoopi Goldberg tokom showa "The View" najavila je ovu veliku promenu, a mnogi su fanovi stripa ostali iznenađeni saznavši za transformaciju omiljenog im lika.

"Thor je zabrljao i više nije dostojan da drži svoj čekić. Prvi put u istoriji, taj će čekić pripasti ženi. Dobro ste čuli. Thor je žena", rekla je Whoopi.

Podsetimo, Stan Lee, Larry Lieber i Jack Kirby strip o Thoru počeli su pisati 1962., a tokom emisije otkriveni su i prvi crteži na kojima vidimo da će Thor ipak ostati plavuša.

Fanovi će više o ovoj transformaciji saznati u narednim danima.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...