•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimak pijanog Charlieja Sheena na putu da postane hit

Verovatno više ne postoji stanje u kojem još svet može videti Charlieja Sheena, ali budući da problematičnog glumca već neko vreme nema u medijima, video u kojem pijano (i pristojno) trabunja proširio se internetom i na pravom je putu da postane hit.

A njegovim će obožavateljima ovih 50-ak sekundi poslužiti kao samo još jedna potvrda da je Charlie "genijalac", budući da je sam pristupio fanu koji ga je snimao i izuzetno srdačno s njim porazgovarao. Odmah na početku se i izvinio: "Oprosti što sam tako zdrobljen", a potom se upoznao s muškarcem i devojkom i pokazao im svoje tetovaže.

Pojavila su se nagađanja da je u pitanju lažni video koji je naručio (i glumcu platio) proizvođač aplikacije čija se reklama može videti preko njega. Ako je to istina, plan im je uspeo, budući da su vest preneli svi američki mediji.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...