•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Riot Club (2014) - uskoro

U svetu gde se isprepliću tematika Dead Poets Socitey, tipično raskalašeno življenje jednog prosečnog američkog pripadnika bratstva i odgoj dostojan Gosfords Parka, intrige i bludničenje nezaobilazan su ishod postupaka ušminkanih protagonista. Smešten u privilegovanu elitu oksfordskog univerziteta, film The Riot Club upravo opisuje srž problematike raslojavanja bogatog engleskog društva.

Granice se ruše, reputacije simultano uz njih, a pokoji nesrećnik i ostane ponekad bez vlastite, u slučaju pristupanja Riot Clubu. Priča prati dva protagonista, brucoša koji su spremni ući u to zabranjenu, misterioznu, svakovečernju družinu. U glavnim ulogama nalaze se Sam Calfin, Max Irons i Douglas Booth, a posao rediteljice obavlja Lone Scherfig, koja će, nadajmo se, pronaći dovoljno dramatike i osećaja u Britanaca za još jedan film, baš kako je to pod zadnje napravila u An Education.

Pre samog filma koji će doći u septembru, donosimo vam novi trailer.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...