•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novo box set izdanje 'Twin Peaksa'

Radosne vesti stižu za sve dugogodišnje obožavatelje kultne serije Twin Peaks. Dugo iščekivanom Blu-ray izdanju serije sa zagonetnim likovima objavljen je datum izlaska, a box set očekujemo već 29. jula.

Iako smo već videli nekoliko potpunih izdanja box seta, ovo Blu-ray izdanje sadržaće svih 30 epizoda dvogodišnje serije, film Vatro hodaj sa mnom ("Twin Peaks: Fire Walk With Me"), i posebnu poslasticu za obožavatelje: čak 90 minuta snimaka filma "Vatro hodaj sa mnom" za koje se smatralo da su nepovratno izgubljene. Za sve one koji još nisu postali zagriženi obožavatelji i onima koji su propustili originalna emitovanja serije, ovo je idealna prilika za upoznavanje sa ikonom pop kulture.

Kreatori "Twin Peaksa" David Lynch i Mark Frost izvornu su ideju o mini-seriji od samo 8 nastavaka morali produžiti za dodatne 22 epizode zbog izuzetno velike popularnosti. Radnja se odvija u gradiću po imenu Twin Peaks u kojem je pronađeno telo mrtve devojke, a istragu preuzimaju agenti FBI-ja.

Mračni krimić neobične atmosfere David Lynch je nastavio filmom Vatro hodaj sa mnom, koji je istovremeno i prolog i zaključak serije. Iako je film u vreme izdanja bio loše primljen od publike i kritike, danas je nezaobilazan deo "Twin Peaksa".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...