•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glasine o `Deadpool´ filmu

Philadephia Tempo donosi nam vest o povratku Ryana Reynoldsa na velike ekrane. Uloga jednog od najboljih Deadpoolovih prijatelja Cablea – sina Cyclopsa i Jean Gray poslatog u budućnost dok je bio mala beba kako bi preživeeo – ponuđena je Michaelu Biehnu. Radnja filma pratiće Deadpoola iz druge dimenzije koji pokušava ubiti originalnog Deadpoola zbog događaja koji imaju kosmičke posledice.

Na premijeri filma X-Men: Days of Future Past, producentica Lauren Shuler Donner kazala je kako još uvek nisu odlučili hoće li film biti rated R ili PG-13. Ukoliko se odluče za verziju 18+ na raspolaganju će imati manji budžet, ali veću kreativnu slobodu, dok PG-13 verzija cilja na širu publiku i shodno tome ima više finansijskih sredstava. Nezavisno o tome štq odluče, film će biti akciona komedija. Fox još uvek nije službeno potvrdio snimanje, ali ovo ne bi bio prvi put da negiraju snimanje filma koji je već u produkcijskoj fazi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...