•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uoči nove sezone serije 'Walking Dead': Preživela ekipa u lisicama

Stvari ne izgledaju baš najbolje na posteru koji najavljuje novu sezonu popularne serije "The Walking Dead".

TV mreža AMC objavila je poster na kojem su Rick, Carl, Michonne, Daryl, Glenn, Maggie i Abraham prikazani sa lisicama na rukama, ali spremni da napadnu ili odgovore na napad onih sa druge strane.

Ekipa je, ako je suditi prema ovom posteru, još uvek u vagonu sa oznakom A u kojem smo ih "ostavili" na kraju četvrte sezone, gde su završili kada su pokušali da pruže otpor domaćinima iz Terminusa, a za koji su shvatili da nije preko potrebno utočište od zombija.

U oktobru, kada bi trebala početi nova sezona "Hodajućih mrtvaca", saznaćemo i šta se desilo sa Eugeneom, Rositom, Tarom, Beth, Carol, Tyreeseo i Judith.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...