•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro 'Engleska pita 2'

Engleska pita 2 ('The Inbetweeners 2') je nastavak popularne britanske komedije koja je zasnovana na istoimenom serijalu.

Prvi nastavak filma je bio osmišljen kao zaključak i završetak serije, ali nakon velikog uspeha filma u bioskopima autori su se odlučili na snimanje nastavka. Scenario o četvorici 18-godišnjaka na odmoru u Grčkoj napisali su Damon Beesley i Iain Morris, a film je režirao Ben Palmer.

U drugom nastavku ponovno susrećemo istu četvorku u glavnim ulogama. Simon Bird, Joe Thomas, James Buckley i Blake Harrison ovoga puta odlaze na komičnu avanturu u Australiju.

Scenaristi Damon Beesley i Iain Morris u ovom nastavku su preuzeli i režisersku palicu, a kakve komične trenutke su nam pripremili pogledajte u traileru.

Premijera se očekuje 6. avgusta.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...