•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Polemika oko reklame Dejvida Duhovnog za rusko pivo

Američki glumac Dejvid Duhovni izazvao je polemiku u Rusiji posle pojavljivanja u reklami sa patriotskim prizvukom u vreme kada ukrajinska kriza jača napetosti između Rusije i Zapada.

"Ima jedna druga zemlja odaklje je moja porodica i ponekad se pitam - šta bi bilo da je bilo drugačije i da sam bio Rus?", pita se Duhovni u reklami za rusko pivo objavljenoj preko Jutjuba.

Glumac, zvezda serija "Dosje Iks" i "Kalifornikacija", zatim pominje razne živote koje je mogao da vodi da je bio Rus – astronaout, direktor baleta, pevač, igrač hokeja itd.

"Ima na šta biti ponosan", kaže on na kraju sa čašom piva u ruci.

Reklamu je pozdravio ruski potpredsednik vlade Dmitrij Rogozin. "Ako zaboravite da se radi o reklami vidi se da je sve urađeno s ljubavlju", napisao je on na Tviteru.

Ali televizija koja podržava Kremlj Rusija24 zamerila je glumcu što je preko Tvitera objavio da nije Rus nego zapravo Ukrajinac neposredno pre objavljivanja reklame.

"To ga nije sprečilo da se pojavi u reklami sa ogromnim budžetom koja govori o ponosu naše domovine, Rusije", komentarisano je na toj televiziji.

Jedan korisnik Tvitera pitao se da li je Duhovni potpuno poludeo i da li će on sledeći dobiti ruski pasoš posle francuskog glumca Žerara Depardjea, koji je postao ruski državljanin početkom 2013.

Američki mediji kao i informacioni vebsajt Globalpost.com takođe su zamerili glumcu "loš osećaj za tajming" za ovu reklamu objavljenu u vreme kada je raketom srušen malezijski avion u istočnoj Ukrajini 17. jula, kada je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu