•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pattinson asistenta oblači u svoju odeću kako bi zbunio paparazze

Pre dve godine izašle su šokantne fotografije na kojima je zabeležena dvostruka prevara. Robert Pattinson sada je napokon spreman da priča o tom događaju u svom životu.

Kada su izašle fotografije kako Kristen Stewart ljubi oženjenog reditelja Ruperta Sandersa, svi su se pitali kako se to dogodilo? Rob je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, a nakon Twilighta obožavateljice širom sveta bile su lude za njim, pa kako se onda dogodilo da ona njega prevari?

Slavni britanski glumac napokon je progovorio o svemu tome u novom intervjuu magazina Esquire i očito je odavno prebolio svoju bivšu devojku.

- Sra*** se događaju, znate. To rade mladi ljudi... postalo je normalno. I iskreno, koga briga? Najteže mi je bilo pričati o tome nakon što se dogodilo. Jer kad pričaš o tome taj događaj utiče na njihove živote i ti ne možeš predvideti kako - kaže zgodni glumac koji se već navikao na slavu i na paparazze koji ga prate na svakom koraku.

- Obično obučem svog asistenta tako da izgleda poput mene, onda on vozi moj auto okolo pa pparazzi prate njega na nekoliko sati - kaže Rob.

Ne samo da je prebolio bivšu devojku, već i izgleda bolje nego ikad. Dani Twilighta su iza njega, a zgodni Britanac nastavlja oduševljavati publiku svojim filmovima ali i pojavom.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo