•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovako će nakon 11 godina završiti 'Dva i po muškarca'

Nakon što je televizijska kuća CBS najavila kako njihova veteranska serija 'Dva i po muškarca' nakon 12 sezona odlazi u penziju, u američkim su se medijima pojavile i informacije o najavljivanom iznenađenju za sve ljubitelje ove dugovečne serije.

Iako se već otpre šuškalo kako je reč o venčanju, ono verojatno neće biti ono koje ste očekivali.

Nina Tassler sa CBS-a je naime potvrdila kako će se u poslednjoj sezoni venčati Walden (Ashton Kutcher) i Alan (Jon Cryer).

- Nakon što Walden skoro umre počeće preispitivati svoj život te će usled egzistencijalne krize zaprositi Alana. Obzirom da Walden želi da usvoji dete što je prilično teško neoženjenom muškarcu zaprosiće Alana kako bi dete mogli usvojiti kao homoseksualni par, kaže Tassler, voditeljica zabavnog programa CBS-a.

U SAD-u poslednja sezona sa emitovanjem kreće 30. oktobra.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...