•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hari Poter se vratio - stariji i misteriozniji

Hari Poter se vratio - misteriozan, oženjen i osedeo. Dž. K. Rouling je danas obožavaocima ponudila blic pogled na odraslog dečaka-čarobnjaka u novoj priči koju je postovala na svom Pottermore sajtu.

Priča u 1.500 reči opisuje Harija koji prisustvuje Svetskom kupu u kvidiču sa svojim starim prijateljima Ronom i Hermionom i njihovom decom.

Hari ima "srebro" u kosi i misterioznu posekotinu na jagodici, dok Ronova crvena kosa počinje da se proređuje.

Poslednji roman u serijalu o Hariju Poteru objavljen je 2007. i Roulingova je tada najavila da nastavka neće biti. Međutim, nastavila je sa pisanjem priča vezanih za Potera, uključujući i "spinof" kolekciju "Pripovesti Barda Bidla".

Pod pseudonimom Robert Galbrejt objavila je dva detektivska romana.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...