•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nekada najveća filmska zvezda a sada na korak da postane beskućnik

Nekad najveća glumačka zvezda Burt Reynolds, poznat po ulogama u hit filmovima 'Smokey And The Bandit', 'Deliverance', 'The Cannonball Run', 'The Longest Yard', bio je takođe nekada i najplaćeniji glumac i zarađivao je milione kao od šale.

Čini se kako su ti dani daleka prošlost za danas 78-godišnjeg Reynoldsa, koji trenutno prolazi kroz pravu finansijsku katastrofu te bi mogao postati čak i beskućnik.

Zadnjih se godina Reynolds borio sa odvikavanjem od alkohola, ugradio je pejsmejker, operisao je leđa zbog ozleda zadobijenih u filmskim vratolomijama... A sada mu preti opasnost da će izgubiti svoje ogromno imanje na Floridi zbog velikih dugova i niza loših ulaganja, koji su ga doveli pred bankrot...i to po drugi put.

Prvi put je gotovo ostao bez svega nakon razvoda od glumice Loni Anderson pre 20 godina. Ona je nedavno dobila sudski spor u kojem traži od Reynoldsa da joj isplati 58 hiljada funti koje su ostale neisplaćene nakon njihovog gorkog razvoda 1994. Ali, Burt jednostavno nema taj novac.

'Ovo je tužna situacija za nekoga ko je jednom imao milione fanova i debeli bankovni račun', rekao je glumčev prijatelj.

Glavni problem je što je Reynolds uložio svoj novac u niz loših projekata. Vlasnik je američkog fudbalskog tima Tampa Bay Bandits koji su doživeli fijasko već nakon tri sezone, a njegov noćni klub Burt's Place u Atlanti zatvorio se nakon samo jedne godine rada. Kupio je veliko zemljište u Floridi, nazvao ga Burt's Ranch i pretvorio ga u filmski studio, gde su snimljeni i prizori za 'Smokey And The Bandit', zatim je otvorio i lanac restorana širom Amerike, ali sve je to neslavno propalo.

A sada bi, nažalost, i on mogao propasti do kraja!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...