•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hooper radi na filmu o prvoj promeni pola

Glumac Eddie Redmayne i reditelj Tom Hooper, koji su zajedno već radili i to na filmu Jadnici, ponovno će udružiti snage i to za film The Danish Girl.

Film/drama se temelji na romanu iz 2001. koju je napisao David Ebershoff, a koji je baziran na životu danskog slikara Einara Wegenera, prvog muškarca koji se podvrgnuo operaciji promene pola. Roman se fokusira na ljubavnu priču između Wegenera (koji je posle promenio ime u Lili Elbe) i njegove žene Gerde Gottlieb, koja je takođe bila slikarka. Scenario je napisala Lucinda Conox.

"The Danish Girl je izvanredna ljubavna priča i priča o nalaženju pravoga sebe.", rekao je reditelj Hooper. "Prvi put sam pročitao Lucindin scenario kada sam radio Kraljev govor i zaista me dotakla ta istinita priča. Od tada želim napraviti taj film.", dodao je Hooper.

Projekt je u nekoliko navrata bio spreman za adaptaciju te su se spominjale glumice poput Nicole Kidman, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow i Rachel Weisz za ulogu u filmu i različiti reditelji su povezivani sa projektom. Ali Working Title studio, koji je preuzeo produkciju adaptacije stajao je i iza Hooperovog filma Jadnici koji je zaradio 441 miliona dolara širom sveta. Kada film The Danish Girl može da se očekuje u bioskopima još uvek nije poznato.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....