•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se nova 3D verzija filma 'Kickboxer'

Film koji je inspirisao generacije ljubitelja borilačkih veština, 'The Kickboxer', dobiće novo ruho. 'The Kickboxer' je jedan od naslova koji je 1989. proslavio tada mladog Jeana-Claudea Van Dammea, a sada će se nova verzija snimati u 3D-u, u Tajlandu, i sa novim glumcima.

Van Dammeov lik ovog puta glumiće Alain Moussi, kaskader koji postaje Kurt Sloan, majstor borilačkih veština koji putuje u Tajland da osveti smrt brata. Tony Jaa, ikona tajlandskih hitova kao što su 'Ong-bak' i 'Tom yoom goong', glumiće Kurtovog trenera, a Scott Adkins biće njegov pokojni brat.

Novog 'Kickboxera' režiraće Stephen Fung, proslavljen po kineskom blockbusteru 'Tai Chi Zero'. Iako nije potvrđen datum premijere, ona se očekuje u toku 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu