•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I LEGO dobija nastavak!

Warner Bros. se već bacio u produkciju nastavka filma LEGO, animiranog filma temeljenog na jednoj od najpopularnijih dečjih igračaka.

Jared Stern se bacio već u pisanje scenarija za nastavak, zajedno sa Michelle Morgan. Scenarijo za film LEGO potpisuju Dan i Kevin Hageman dok su za režiju bili zaduženi Phil Lord i Chris Miller, rediteljski dvojac koji stoji iza filmova kao što su Oblačno s ćuftama i 21 Jump Street.

LEGO film prati Emmeta, običnu i potpuno prosečnu LEGO figuricu koji uvek poštuje pravila. Zabunom, Emmeta prepoznaju kao izvanrednu osobu i kao ključ za spas celog sveta. Emmet je ubrzo uhvaćen i postaje deo družine koja kreće u misiju zaustavljanja zlog tiranina – misiju za koju je Emmet beznadežno i neverovatno smešno nepripremljen.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....