•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fredrik Bond režira 'London Has Fallen'

Nastavak filma Pad Olimpa (Olympus Has Fallen), akcioni triler London Has Fallen, režiraće Fredrik Bond, poznat po radu na videospotovima, prenosi The Hollywood Reporter.

Gerard Butler, Aaron Eckhart i Morgan Freeman repriziraće uloge u novom delu čija će radnja pratiti odlazak američkog predsednika, tajnog agenta i potparola na sahranu britanskom premijeru koga je zadesila misteriozna smrt. Sahrana postaje mesto planiranja zavere odnosno ubistva najvećih svetskih lidera.

Butler, Alan Siegel, Mark Gill i Matt O'Toole produciraće film.

Inače, Bond je svoj rediteljski prvenac ostvario filmom Charlie Countryman sa Evan Rachel Wood i Shiaom LaBeoufom, a ušao je i u uži izbor za režiranje petog dela megapopularne avanturističke franšiže Pirati s Kariba.

London Has Fallen u bioskope dolazi u oktobru 2015.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...