•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U subotu počinju Filmski susreti

U subotu, 23. avgusta, počinju 49. Filmski susreti i trajaće do 29. avgusta. Publika će ove godine moći da vidi 11 ostvarenja, od čega će čak 6 filmova na Letnjoj pozornici imati svoje premijere.

Na ovom, jedinom u zemlji festivalu u potpunosti posvećenom glumcima i njihovim ostvarenjima, očekuje se dolazak oko 180 glumaca iz zemlje i regiona. Premijeru će imati filmovi „Montevideo – vidimo se“, koji će otvoriti festival, zatim „Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa“, „Spomenik Majklu Džeksonu“, „Neposlušni“, „Lav Hanter varvari“ i dokumentrni film o Žarku Lauševiću, „Lauš“.

Osim ovih filmova, publika će moći da vidi i ostvarenja „Vojna akademija 2″, „Atomski zdesna“, „Kad ljubav zakasni“, „Mamula“ i „Top je bio vreo“.

Nagrada za životno delo „Pavle Vuisić“, koja će biti uručena na otvaranju Filmskih susreta , pripašće ove godine glumcu Mihajlu Miši Janketiću.

O glumačkim nagrada ove godine odlučuje tročlani žiri. Predsednica žirija biće glumica Dragana Varagić, a članovi glumci Predrag Ejdus i Dubravko Jovanović.

Kompleti karata su u prodaji i koštaju 2.000 dinara.

Website:ntv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...