•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt ne voli Angelinu Jolie već Jennifer Aniston?

Vidovnjak Brada Pitta, Ran Bard, tvrdi kako hollywoodski glumac ne voli Angelinu Jolie, već da i dalje voli Jennifer Aniston!

Bard je izneo te tvrdnje kada je po prvi put pričao o svom poznanstvu s Pittom. Kaže kako 50-godišnji glumac još uvek voli svoju prvu suprugu Jennifer Aniston. Ali veruje kako se Brad već tajno venčao s Angelinom te da će imati još troje dece.

Pitt i Bard upoznali su se 2004. godine preko Jennifer Aniston, a vidovnjak mu je tada rekao kako će uskoro upoznati nekog ko će mu promeniti čitav život.

Ipak, Bard kaže kako ne veruje da Brad i dalje voli Jolie.

- Na kraju dana, pitanje voli li je ili ne nije bitno. Pravo pitanje je odgovornost koju oseća prema njihovo šestoro dece - objašnjava.

- Da li je voli ili ne, drugo je pitanje. Brad je tip čoveka koji nalazi sreću unutar svoje duše. Radi ono što misli da je pravo. On je veliki čovek. Smatram Jolie vrlo pametnom, mislim da ga je saterala u ćoše, ali njemu nije stalo do veze, jer voli decu više nego taj odnos - dodaje.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...