•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Samopouzdanje sam stekla kada sam postala majka

Poznata glumica Jessica Alba, majka dve devojčice otkrila je kako je roditeljstvo uticalo na nju. Jessica Alba trenutno promoviše svoj najnoviji film "Sin City: A Dame To Kill For“ i tom prilikom pronašla jednu osobinu svog lika koja je najviše podsetila na sebe.

- Moj lik je neustrašiv i baš tako se osećam i ja od kada sam postala majka. Kao da sam se preobrazila u neku drugu osobu. Osećam samopouzdanje bez trunke straha i to je nešto što stičete s godinama. Kod nekih ljudi ovaj osećaj dođe ranije, ali meni je trebalo vremena - rekla je lepa glumica.

- Pre nego što sam postala majka bila sam praktično udata za svoj posao. Kako je vreme prolazilo imala sam utisak da sam mnogo toga uradila i to je bio trenutak za novo poglavlje u mom životu - rekla je Jessica.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...