•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Finale James Bonda snimaće se u škotskom dvorcu

Daniel Craig, AKA 007, alias James Bond, snima poslednje scene filma u Škotskoj, u dvorcu Duntrune, u Agrilu.

Naziv filma koji smo već objavili sada je zvanično potvrđen i zvaće se.... „SkyFall“ (i ne, neće imati naučnofantastičnu notu, niti će meteor ugroziti prijateljstvo Bonda sa publikom).

Mora da se napomene da će unutrašnjost dvorca biti snimljena u studiju. Što će reći, na filmu nikada nije ono što vi mislite da jeste, već ono što ekipa zna, a vi saznate kasnije preko bonus meterijala na DVD-u, ili preko ovako grandiozno predstavljene vesti, kao što je ova!

Oni koji se nadaju da će se Bond svući, ne moraju, jer se scene snimaju februara meseca, mada... u „Dream House“, na minus trideset Craig se jeste skinuo... tako da devojke mogu da očekuju, a do tada mogu da potraže razne fotografije na internetu, ukoliko su toliko nestrpljive.

Samo par dana trajaće snimanje oko zamka, izjavila je vlasnica dvorca, Patricia Malcolm sa svojim suprugom Robinom.

„Koriste samo fasadu dvorca,“ objasnila je detaljnije. „Ne dozvoljavamo im da uđu u kuću jer ih smatramo nepoželjnim, a ja nisam spremna da kuvam tolike kafe, jer suprug moj i ja ne pijemo, a da ja za goste odem do Edinburga samo za kafu, izvinite, ali ne, ne mogu. Ja imam svoj život, tempo. Ovo je previše za mene, ne mogu da podnesem više ovaj pritisak, a oni tek februara dolaze. Samo ih čekam,“ reči su koje ona nikada nije rekla.

Većina scena biće snimljena u Kini i Turskoj.

Oko dvorca biće puno eksplozija i napada.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...