•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arnold Schwarzenegger muzejski eksponat

Grandiozna figura (bukvalno) Arnold Schwarzenegger dobio je svoju statuu u Talu, svom rodnom mestu, blizu Graca. Statua je prethodno bila isklesana u Ajdahou, te je prebačena u novi muzej u Talu.

Muzej predstavlja život i rad austrijskih najvećih filmskih stvaralaca, od kojih Arnold Schwarzenegger stoji na samom vrhu. Muzej je lociran na prom spratu gde je Schwarzenegger živeo kao dečkić uz svog oca policajca Gustava i majke Aurelije, kao i polu brata Meinharda. Nisu imali struju i koristili su poljski wc.

Nekoliko ličnih predmeta iz njegovog detinjstva i tinejdž perioda – krevet i prva oprema za podizanje tegova – nalaze se u muzeju. Tu je i statua u prirodnoj veličini i dokumentarac o njegovim danima bildovanja uz sledeći o „Terminator“ filmova.

Schwarzenegger je do 1965-e živeo u Talu, kada je otišao u armiju na godinu dana. Od 14-te godine bacio je oko na bildovanje, da bi 1966-e došao u London na takmičenje za titulu Mr Universe gde je došao do drugog mesta. 1968-e emigrira za SAD...

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...