•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sin anarhije' Charlie Hunnam kao kralj Arthur?

Zvezda serije Sinovi anarhije Charlie Hunnam je u završnoj fazi pregovora o ulozi kralja Arthura u blockbusteru Knights of the Roundtable: King Arthur reditelja Guya Ritchieja.

Prošlog meseca mediji su preneli da se Idris Elba pridružio ekipi filma ulogom Arthurovu ocu bliskoga saradnika koji je mentor mladim vitezima tokom priprema za bitku.

Film se u bioskopima oÄekuje 11. jula 2016. godine.

U međuvremenu, Hunnam glumi u poslednjoj sezoni popularne dramske serije FX-a Sinovi anarhije. Sledeći film reditelja Ritchieja, The Man from U.N.C.L.E., u bioskopima dolazi 16. januara 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...