•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel svojim dubokim glasom 'zapalio' obožavateljke

Glumac sa najsekspilinijim glasom, prema mišljenju mnogih pripadnica lepšeg pola, odlučio se ponovo okušati u pevanju. Ovaj put je za svoje fanove izabrao emotivnu pesmu Sama Smitha "Stay With Me".

Diesel se poput pevačkih zvezda na snimku pojavio sa sunčanim naočarima i njihao se u ritmu.

A mišljenja su podeljena. Dok neki podržavaju glumca, drugi mu toplo savetuju da se "drži glume". Ali, očito je da Vin uživa u pevanju te je zbog toga nabavio karaoke.

Ovo nije prvi put da glumac peva. Prethodni put pevao je i plesao uz pesmu "Darke Horse" od Katy Perry i Beyoncein hit "Drunk In Love".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu