•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi nastavci 'Terminatora' u bioskopima 2017. i 2018. godine

Šesti i sedmi nastavak sf franšize Terminator u bioskope dolazi 19. maja 2017. odnosno 29.
juna 2018. godine, prenosi The Hollywood Reporter.

Peti deo filmskog serijala Terminator: Genesis reditelja Alana Taylora u bioskope dolazi 1. jula 2015. U njemu se akciona zvezda i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger nalazi u ulozi starijeg modela legendarnog kiborga T-800, a uz njega glume i Emilia Clarke, Jason Clarke, Matt Smith i Jai Courtney.

Taylor je najpoznatiji po režiranju filma Thor: The Dark World i po televizijskom radu posebno na serijama Game of Thrones, Boardwalk Empire i The Sopranos.

Poslednji film iz franšize je Terminator: Salvation iz 2008. godine sa Christianom Baleom i Samom Worthingtonom.

Podsetimo, uloga Terminatora u spektaklu Jamesa Camerona Schwarzeneggera je vinula na nebo svetskih filmskih zvezda. Film iz davne 1984. godine tehnološka je uzbudljiva bajka o mračnoj budućnosti i još uvek mogućem spašavanju sveta od apokalipse.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...