•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje filma i tv serije 'Bićemo prvaci sveta'

Od producenata najgledanije domaće filmske i TV sage “Montevideo”, firme “Intermedia Network”, dolazi još jedna istinita sportska priča koja je posvećena košarci. Film i serija “Bićemo prvaci sveta“ o osnivačima čuvene “Jugolsovenske škole košarke“ i prvoj zlatnoj medalji na prvenstvu u Ljubljani 1970. godine, počeli su da se snimaju u Beogradu u režiji Darka Bajića.

Scenario je napisao Nebojša Romčević u saradnji sa Gordanom Mihićem i Ognjenom Sviličićem, a po ideji Zvonimira Šimuneca koji je ujedno autor i sa Dejanom Petrovićem producentom ovog značajnog projekta.

Igrani film “Bićemo prvaci sveta” se radi u koprodukciji sa partnerima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Glavne uloge pionira košarke na našim prostorima tumače mladi glumci. Ulogu Nebojše Popovića, koji je kao “prvi među jednakima“ pokrenuo “košarkaški bum“ u bivšoj Jugoslaviji igra mladi glumac Strahinja Blažić.

Miloš Biković je u ulozi Radomira Šapera, presednika Košarkaške federacije Jugoslavije. Aleksandar Radojičić tumači lik Bore Stankovića, koji je bio prvi čovek FIBA, dok je Marko Janketić u ulozi Aleksandra Nikolića, tvorca Jugoslovenske košarkaške škole, koji je uspostavio specifičnu filozofiju košarke.

U ostalim ulogoma su glumci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Makedonije: Leon Lučev, Sergej Trifunović, Iva Babić, Nebojša Dugalić, Nina Janković, Tamara Dragičević, Stefan Kapičić, Jure Henigman, Radovan Vujović, Toni Mihajlovski i drugi.

Igrani film i TV serija “Bićemo prvaci sveta” će se snimati na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...