•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

On je najpoznatiji srpski zet

On je igrao poznatog akcionog heroja, i to čak tri puta. Njegov talenat za akcione hitove primetili su filmski kritičari, a žene nisu ostale ravnodušne na njegovu atraktivnost i mišićavo telo. Kristijan Bejl (40) je filmsku karijeru počeo 1986. godine ulogom u filmu”Anastasia: The Mystery of Anna”, pojavljivanje u “Empire of the Sun” je bila njegova treća uloga .

Veliki uspeg postigao je ulogom Betmena. Kada je došao trenutak da četvrti put igra ovog akcionog heroja, Bejl je rekao:

- Velika je čast igrati Betmena tri puta. Dosta je. Hajde da ne budemo pohlepni.
Bejl u braku sa Sibi Blažić, koja je srpskog porekla, ima ćerku Emili.

Sibi mi je sve, stvarno verujem da uspehe i poraze ne mogu da proslavim bez odgovarajućeg partnera. Pravljenje filmova oduzima mnogo vremena i nije to samo vreme koje provodite na setu, nego vas lik koji igrate prati i kod kuće. Ona je morala da bude u braku sa tako puno različitih likova. Neka žena bi verovatno rekla kako je ta šarolikost odličan začin protiv dosade, ali ja znam koliko bi sve bilo prosto nemoguće bez nje. Ona je jedna neverovatno jaka žena i sve joj dugujem – rekao je on.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...