•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Finalni trejler za najnoviji film Brada Pitta - 'Fury'

'Fury', novi film Brada Pitta, dobio je finalni trejler. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Davida Ayera ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece Drugog svetskog rata

'Fury' je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Wardaddy (Pitt), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Zajedno sa nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće — probiti se do glavnog nacističkog štaba. 'Fury' je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. 'Fury' je priča o pobedi nad samim sobom koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.

U filmu se osim Brada Pitta pojavljuju i Shia Lebouf, Jason Isaacs, Logan Lerman, Jon Bernthal i Michael Pena, a zanimljivo je da se pre snimanja filmska ekipa pripremala početkom septembra 2013. godine u Herfordshireu u Engleskoj, u kojem je Pitt i naučio da upravlja tenkom. Meštani su ga često mogli videti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko nedelja kasnije u okolini Oxfordshirea. Autentičnosti filma doprinosi i celi niz originalnih artefakata korišćenih u filmu poput premijernog nastupa pravog nemačkog Tiger I tenka iz II. svetskog rata po prvi put u istoriji sedme umetnosti.

Uverite se u to i sami u finalnom trejleru za film 'Fury':

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...