•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Interstellar: Otkriven poster novog filma Christophera Nolana

Verovatno najočekivaniji film godine, Interstellar, režisera Christophera Nolana, obavijen je velom tajne kada je u pitanju njegova radnja.

Film će nositi glavni glumci Matthew Mcconaughey i Anne Hathaway, a poslednje zadirkivanje filmske javnosti pred premijeru 7. novembra došlo je u obliku prvog postera.

U njemu glavni lik kojeg igra oskarovac McConaughey stoji usred ledene pustoši obučen u odelo astronauta.

McConaughey igra Coopera, pilota, inženjera i samohranog oca koji ostavlja porodicu kako bi spasio čovečanstvo.

On se pridružuje grupi istraživača koji putuju kroz crvotočinu u svemiru kako bi potražili novi dom za stanovnike opustošene Zemlje.

Film je sniman na Islandu, u Kanadi i SAD-u, a pored glavnih glumaca pojavljuju se i Jessica Chastain, Matt Damon, John Lithgow i Ellen Burstyn.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...